Jewelry
About Us

< Hur du väljer bandet för en perfekt vigsel-/förlovningsring

Precis som din unika partner, ska ringen du designar inte bara representera din kärlek för den, utan vilka ni är tillsammans. Ni kommer båda se den här ringen under resten av era liv och nu har du friheten att utforma den tillsammans, eller varför inte överraska din kärlek med en anpassad förlovningsring. VE och VILE ger oändliga alternativ inklusive våra mest populära bandstilar: Regular, Knivkant, Twist och Cathedral, som alla finns tillgängliga i vår 3D Design Studio.

Som din egen smyckesdesigner kommer du att skapa allt enligt din egen smak och budget. Föredrar du det enkelt och elegant? Varför inte prova en solitär med en jämn yta eller kanske till och med förbättra den med en halv pavé design? Om du vill ha fler diamanter på ditt band, kan du välja alternativet ¾ pavé. Om din partner är väldigt aktiv och inte så försiktig med sina smycken, kan det vara en avgörande faktor när du väljer en pavé design.

Ett Knivkant band är en ny trend i smyckesindustrin. Denna stil är väl lämpad om du vill sticka ut med din vigselring. Bandtypen kan även kombineras med pavé för ytterligare förstärka effekten.

Ett twistband är ett mönster som ser ut som rep virade runt bandet. En still som säkerligen kommer fånga alla ögon i rummet. I vår studio är min favorit att ha en klassisk fyra-klofattning. Även en halo är väldigt fin. Om du är en diamantälskare som jag väl skräddarsytt i vår design studio och be att få bandet täckt i diamanter. Kommer ingen missa din ring!

Katedralbandet har en slät yta och överst på bandet finns två bågar som bildar en bro fram till diamanten. Antingen kör du den som den är annars är en ½ pavé (sex diamanter på vardera sidan) eller en ¾ pavé (åtta diamanter på vardera sidan).

_MG_6396 copy_2.jpg  Ett romantiskt katedralband             undefined undefined
Enkelt elegant, regelbundet avsmalnande band.  Romantiskt katedralband   Regelbundet band med en ½ pavé. Kniv kant band.

Med kärlek från Stockholm, 

VAV