Jewelry
About Us

< Välja Din Vigselringstil

Under vår uppväxt fantiserar vi om bröllopsdagen. Några av oss har haft ett mentalt collageblock i sina sinnen som växt mer i detalj ju äldre vi blev. Vissa av oss skulle ha Pinterest-sidor fyllda med detaljerade idéer om hur vår stora bröllopsdag skulle bli perfekt.

Utan tvekan lägger vårt samhälle ett stort tryck på dig att hitta din "drömklänning". En brudklänning som får dig att känna dig som drottningen du är, är något vi alla strävar efter. En brudklänning används dock bara en dag, kanske 24 timmar om du vägrar ta av den. Så ja, en bröllopsklänning är viktig, men vad gäller ringen? Den enda saken som alltid kommer att omfamna ditt finger för att påminna dig om din kärlek för varandra. Den ska bäras till den dag du dör (no pressure). Därför är det ännu viktigare att välja en ring som lämnar ett leende på ditt ansikte varje gång du tittar ner på den.

Det kan vara lätt att gå in i en butik, köpa en massproducerad ring som ser ut som en miljon andra och kostar dubbelt så mycket som den egentligen borde göra. Det är en bekväm process och ringen är vacker, oavsett hur opersonlig den är. Vad händer om du kan lika enkelt utforma och skapa din egen vigselring? Välj design och  som visar er kärlek till varandra.

Tips för att designa din egen ring:

  1. Titta på vilka smycken du för närvarande äger. Tycker du att köpa enklare, kantiga eller sofistikerade smycken? Du kommer att ha din egen vigselring varje dag, så se till att din design passar din egen personliga stil.
  2. Få inspiration. Att använda ett Pinterest-kort kan komma till nytta när du tittar på olika ringsignaler. Du kommer att titta på andra bröllopringar och element du gillar om de ringarna. Tack vare 3D-utskrift kan du integrera flera mönster och element i ditt eget smycken.
  3. Budget. Detta är ett viktigt och realistiskt beslut du behöver göra. Detta kommer att avgöra vilken typ av material du kommer att kunna använda för din vackra vigselring. Den goda nyheten är att VE AND VILE erbjuder alla sina smycken till en 70% minskad kostnad jämfört med traditionella smeder. Detta är möjligt genom användning av 3D-tryck och våra olika alternativ av fairtrade diamanter, lab odlade diamanter, moissanit diamanter, safirer, stenar och metaller. 
  4. Material. Låt oss börja på grundval av din ring, det faktiska bandmaterialet. Du kan välja mellan gult guld, vitt guld, ros guld, silver, platina eller mässing. Du har även möjlighet att blanda och matcha material. Kanske vill du att ditt bröllopsband ska vara av silver och din inställning ska vara gjord av roseguld? Du har friheten att välja vilka metaller du kommer att ha på din ring och hur de ska användas. VE AND VILE erbjuder olika typer av förbättringar för din ring. Du kan välja bland vårt stora diamantval. Vi har över en miljon diamanter i vår databas som varierar från fairtrade diamanter, lab odlade diamanter, moissanit diamanter, safirer eller stenar. Du kan designa din vigselring inom några minuter på vår online designstudio. Om du har en mycket unik design som behöver särskild uppmärksamhet, har vi 3D-konstnärer som kan skapa en 3D-modell för dig. En virtuell 3D-bild kan du se din design och varje detalj i din design på ett mycket realistiskt sätt. 
  5. Tid. VE AND VILE kan skapa dina egna smycken inom en vecka. Du behöver inte stressa om den tid det tar för din vigselring att skapas, istället kan du ta dig tid att utforma en ring, du är verkligen kärlek och vet att det kommer att vara på din finger inom en vecka!
  6. Ha lite vin. Din vackra anpassade bröllop är nu på fingret. Är det inte fantastiskt? Jag tycker att du ska fira det mästerverk du har skapat med lite vin. Du kan sippa på det medan du stirrar på din nya favorit smycken bit.

Med kärlek från Stockholm,

VAV